Κωστας Φιλιππακης
Κώστας Φιλιππάκης
Βιβλία - Συγγραφή - (1)
Βιβλία - Συμμετοχή - (8)
Με το Κουζίνα Εμπιστευτικό μας προειδοποίησε για τις εκπλήξεις και τους κινδύνους που καραδοκούν ότα...
Στην κουζίνα με τον Μπουρνταίν
Anthony BourdainΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 356 εμφανίσεις
Οι συνταγές του Άντονυ Μπουρνταίν στο εστιατόριο του, Λε Αλ, στη Νέα Υόρκη.Ο αιρετικός μάγειρας παρο...
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 412 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 340 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 316 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 349 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 307 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 291 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...