• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης

Ιωαννης Σ. Αρβανιτογιαννης

author_photo

Βιβλία
11

Εμφανίσεις
33

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης


Ο lωάννnς Αρβανιτογιάννης αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιo Θεσσαλονίκης, Τµήμα Χηµείας (1984) και είναι κάτοχος δύο διδακτορικών διατριβών· στα συνθετικά παλυµερή και τη φυσικοχηµεία τροφίµων από το εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας, ΑΠΘ (1990) και το τµήµα Επιστήµης Τροφίµων και Εφαρµοσµένnς Μικροβιολογίας του Nottingham (Αγγλία, 1993). Εργάστηκε ως ερευνητής στο Πανεπιστήµιο Loughborough (Αγγλία), στη Ciba-Geigy (Ελβετία) και στο Εθνικό Ερευνητικό Ινστιτούτο της Οσάκα (Ιαπωνία). Από το 1995 έωs το 2000 ήταν Επίκουρος Καθηγητής µε αντικείµενο τον έλεγχο ποιότητας τροφίµων στο Τµήµα Γεωπονίαs του ΑΠΘ. Από το 2000 έωs το 2005 ήταν επίκουρος καθηγητής µε αντικείµενο τον έλεγχο ποιότnτας, τη µεταποίηση και τεχνολογία τροφίµων στο Τµήµα Γεωπονίας του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας. Από τον Μάρτιο 2005 είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τµήµα Γεωπονίας Ζωικής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοvτoς του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας. Είναι συγγραφέας περισσοτέρων των 120 ερευνητικών εργασιών και άρθρων ανασκόπησης καθώς και κεφαλαίων σε ξενόγλωσσα βιβλία. Έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης ως µέλος του editorial board σε 4 διεθνή περιοδικά και έχει αναφερθεί σε περισσότερες από 800 ετεροαναφορές. Eπίσης, έχει δώσει κατ' επανάληψη διαλέξεις µε θέµα τα συστήµατα διασφάλισης ποιότητας τροφίµων (IS0 9000), τη διαχείριση περιβάλλοντος (IS0 14000) και ασφάλειας τροφίµων (HACCP) και τη συσκευασία τροφίµων.

Βιβλία - Συγγραφή - (11)

Quality Assurance and Safety Guide for the Food and Drinks Industry

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 347 εμφανίσεις

[...] It was attempted to provide a general background for a newcomer in the field of quality, safet...


Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα

Θεόδωρος Χ. Βαρζάκας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 299 εμφανίσεις

Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (π.χ. διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων ν...


Ασφάλεια τροφίμων

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 384 εμφανίσεις


Έλεγχος ποιότητας τροφίμων

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 309 εμφανίσεις

Τα θέματα διατροφικής ασφάλειας βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο του κοινωνικού ενδιαφέροντος, καθώς...


Το νέο πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 290 εμφανίσεις

Στο βιβλίο αυτό "αποκωδικοποιούνται" διεξοδικά οι απαιτήσεις του νεοεισαχθέντος διεθνούς προτύπου IS...


Στοιχεία φυσιολογίας θρέψεως και εφαρμοσμένη διατροφή ιχθύων και καρκινοειδών

Έλενα Μεντέ
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 219 εμφανίσεις

Το βιβλίο αυτό παρέχει μία περιεκτική ανασκόπηση της φυσιολογίας θρέψης και εφαρμοσμένης διατροφής τ...


ISO 9000 and ISO 14000

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 425 εμφανίσεις


Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 320 εμφανίσεις

Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, τ...


Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 349 εμφανίσεις

Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών,...


Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 171 εμφανίσεις


ISO 9000:2000

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 342 εμφανίσεις

Τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας πρωτοεμφανίστηκαν στις αρχές του αιώνα με τους Deming, Juran, Cro...